پروژه تغلیظ هماتیت شرکت آک کهور

پروژه تغلیظ هماتیت شرکت آک‌کهور با بهره‌گیری از فناوری جدایش مغناطیسی و ظرفیت تولید 80 تن در ساعت، گامی مهم در فرآوری سنگ آهن هماتیتی و افزایش ارزش‌افزوده این ماده معدنی است.

نگاه کلی به پروژه تغلیظ هماتیت شرکت آک‌کهور

شرکت زرفرآور خاورمیانه با هدف توسعه صنعت معدن و فرآوری مواد معدنی در ایران، پروژه تغلیظ هماتیت را در استان هرمزگان، شهرستان فین، به اجرا درآورده است. این پروژه در کارخانه‌ای با ظرفیت تولید ۸۰ تن در ساعت فعالیت دارد و با بهره‌گیری از فناوری جدایش مغناطیسی، کنسانتره آهن با خلوص بالا تولید می‌کند.

پروژه تغلیظ هماتیت شرکت آک‌کهور تصویر - شماره ۱

اهمیت پروژه

وجود ذخایر غنی سنگ آهن هماتیتی در ایران و خام‌فروشی این ماده ارزشمند، یکی از چالش‌های مهم در صنعت معدن کشور است. بخش عمده‌ای از این ذخایر به دلیل عدم فرآوری کافی به کشورهای دیگر از جمله چین صادر می‌شود. با اجرای پروژه تغلیظ هماتیت، گامی مهم در جلوگیری از خام‌فروشی و افزایش ارزش افزوده این ماده معدنی برداشته شده است.

مزایا و تأثیرات

این پروژه باعث اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم در شهرستان فین و استان هرمزگان شده است.

فرآوری سنگ آهن هماتیتی باعث افزایش ارزش‌افزوده و کاهش وابستگی به صادرات مواد خام شده است.

استفاده از فناوری‌های نوین در این پروژه، میزان آلاینده‌های زیست‌محیطی را به حداقل رسانده است.

فناوری‌های استفاده‌شده

کارخانه تغلیظ هماتیت از روش پیشرفته جدایش مغناطیسی برای استخراج فلز آهن بهره می‌برد. این فناوری، علاوه بر افزایش کیفیت محصولات تولیدی، به بهره‌وری بیشتر خط تولید و کاهش ضایعات کمک می‌کند.

همکاری‌ها و دستاوردها

در سال 1400، شرکت زرفرآور خاورمیانه مدیریت بهره‌برداری این کارخانه را طی قراردادی با شرکت سنگ آهن آک‌کهور به عهده گرفت. این همکاری موفقیت‌آمیز به دستیابی به ظرفیت تولید سالانه ۵۰ هزار تن کنسانتره آهن منجر شده است.

شرکت زرفرآور خاورمیانه در نظر دارد با توسعه زیرساخت‌ها و ارتقاء فناوری‌های موجود، ظرفیت تولید را افزایش داده و محصولات متنوع‌تری را به بازار عرضه کند. همچنین، برنامه‌هایی برای گسترش بازارهای صادراتی در دست اجرا است.

گالری تصاویر پروژه تغلیظ آهن آک کهور